Venezuelan armeija alkaa kaivaa Bitcoinia saadakseen toimeentulon

Venezuelan armeija kääntyy salauksen louhintaan maan talouden romahdettua.

Nicolás Maduron hallinto jatkuu salauksen ylläpitämiseksi taloudellisesti vakavaraisena.

Venezuelan armeijan tekninen prikaati vihki Instagramin kautta uuden „Venezuelan Bolivarian armeijan digitaalisen omaisuuden tuotantokeskuksen“. Kuten videosta näkyy, keskuksessa on useita ASIC-kaivoslaitteita, joita käytetään työtodistusalgoritmien murtamiseen.

The Giving Blockin isännöimä salauspohjainen hyväntekeväisyystapahtuma Crypto Profit Tuesday haluaa kerätä lahjoituksia vähintään miljoona dollaria tänään ja loppukuukauden aikana. Varainhankintatavoite tekee Bitcoin-tiistaina yhden kaikkien aikojen suurimmista salaukseen perustuvista hyväntekeväisyystapahtumista.

Kenraali Lenin Herrera esitteli uuden kaivostoiminnan. Kaivostoiminnan ilmoitettu tavoite on „Bolivarian armeijan yksikkömme vahvistaminen ja omavaraisuus“ ja lisäsi myöhemmin, että nämä kaivoskeskukset tuottavat „estämättömiä tulonlähteitä“ ja vaihtoehdon „luottamusjärjestelmälle, jonka kolonialistiset edut „viitaten Yhdysvaltoihin, maahan, joka on tasoittanut pakotteita monille Maduron hallinnon kumppaneille.

Öljyn hintojen romahtamisen ja poliittisen myllerryksen tultua jo ennen COVID-19: tä Venezuela on nähnyt historiallista inflaatiota viime kuukausina.

Kuten Cointelegraph ilmoitti syyskuussa, Maduro ehdotti „Anti-Blocks Law“ -lainsäädäntöä, joka on juridinen elin, joka ehdottaa salauksen käyttämistä pakotteiden välttämiseksi ja kansainvälisten liittolaisten rahoituksen saamiseksi.

Nämä aikomukset eivät ole uusia. Maduron hallinto on mennyt niin pitkälle, että se lanseerasi ja markkinoi omaa kryptovaluuttansa Petroa, jonka menestys on ollut rajallista.

Kääntöpuolelta Yhdysvaltain armeija tarkkailee myös tarkasti Venezuelan salaustoimintaa. Äskettäin amiraali Craig Stephen Faller viittasi Maduron salauksen käyttöön ja yhdisti sen käytön huumausainekauppaan ja terrorismiin ja lisäsi, että asevoimat pitivät silmällä kaikkia tällaisia ​​operaatioita.

Bitcoin Tuesday pyrkii keräämään 1 miljoonan dollarin hyvistä syistä tänään

Johtava salauksen hyväntekeväisyystapahtuma alkaa tänään. Näin voit osallistua.

Giving Block on varmistanut kumppanuudet yli 120 voittoa tavoittelemattoman järjestön ja 30 blockchain-yrityksen kanssa hyväntekeväisyyteen.

Yhdessä monien muiden blockchain-yhtiöiden kanssa he ovat tehostamassa apua hyväntekeväisyysjärjestöille kerätä Bitcoin (BTC) ja muut kryptovaluutan lahjoitukset ennen lomia.

Lahjoituksia Bitcoin tiistaina hyväksyvät hyväntekeväisyysjärjestöt ovat:

Pelastakaa Lapset American Cancer Society WaterAid America Säätiö talouskasvatukselle Pinota Oman pääoman valvonnan keskus Ei lasta nälkäinen

Bitcoinerit ovat sitoutuneet sosiaaliseen hyvään, ja tämä on yksi tilaisuus tehdä käytännön muutos kuin valintahäiriö rahoitusjärjestelmässä. Se on mahdollisuus auttaa Pelastamaan Lapsia tai edistämään oikeudenmukaisuutta lain edessä Oman pääoman valvontakeskuksen kautta.

Lahjoituksesi voisi suuntautua tulevaisuuden puille, makealle vedelle Ugandassa, tarjota ruokaa vanhuksille tai löytää kotia lemmikkieläimille Amerikan maaseudulta. Mukana on yli 100 hyväntekeväisyysjärjestöä, joista jokainen on kiitollinen tuestasi.

Giving Block kertoi Cointelegraphille, että Bitcoin Tuesday 2020 näkee „1000%: n kasvun voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa, jotka hyväksyvät kryptovaluutta-lahjoituksia.“

The Giving Blockin mukaan:

„Kaikki hyväntekeväisyysjärjestömme hyväksyvät muutakin kuin vain Bitcoinin. Bitcoin on etupuolella ja keskellä, mutta voit lahjoittaa jokaisen tällä hetkellä Gemini-palvelussa tuetun salauksen.“

He uskovat myös, että voittoa tavoittelemattomat järjestöt itse voivat auttaa salauksen käyttöönottoa tarjoamalla käyttäjille mahdollisuuden lahjoittaa digitaalisen omaisuuden kautta:

„Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot lisäävät salauksen vaihtoehtona verkkosivustolleen ja alustoilleen, vaativat salauksen lahjoja viestinnässään, lähettävät salauksesta sosiaaliseen mediaan. Tämä ajaa heidän valtavirransa yleisöt salaustilaan, mikä on korvaamatonta.“

Cointelegraph osallistuu myös tapahtumaan ja työskentelee The Giving Blockin kanssa tuottamaan hyväntekeväisyys Crypto Trivia -kyselyn, jossa esiintyy huippuhenkilöitä blockchain-tilassa, joka pidetään 10. joulukuuta.

Voit lahjoittaa salauksen suosikki hyväntekeväisyyteen vierailemalla The Giving Block -sivustolla. Valitse organisaatio, jota haluat tukea, ja lupa salaus nyt hyvästä syystä.